Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát a vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, és tovább
dinszteljük (ha szükséges, pici vizet is önthetünk alá). Amikor a hús kifehéredett, ételízesítőt, majoránnát és borsot teszünk rá. Ezután a szeletekre vágott gombát, a hámozott paradicsomot és a ketchupot adjuk a húshoz, végül ízlés szerint sózzuk.
Ha minden hozzávaló átpuhult, elzárjuk alatta a gázt, és hozzákeverjük a tejfölt.
Közben a burgonyát felkockázzuk, és olajban kisütjük.
A forró gombás csirkemellet a sült krumplira halmozzuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.