Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, besózzuk és lisztbe forgatjuk.
A gombát megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk, a fokhagymát szintén.
Egy lapos, de nagy tálban összekeverjük a bundához valókat (dió, tojás, fűszerek, gomba, fokhagyma, só).
A hússzeletek mindkét oldalát megmártjuk a masszában, kézzel még rá is segítünk, ha nem tapadna valahova, és lassú tűzön kisütjük.
(Egyszerre csak annyit tudunk elkészíteni, amennyi a serpenyőbe kerül).
Ecetes-hagymás burgonyasalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.