Elkészítés: A darált húst kevés olajon, fedő alatt megpároljuk, borsozzuk, sózzuk. Közben apróra vágjuk a konzerv gombát, és a húshoz adjuk. Pár percig együtt pároljuk, ha kész, hűlni hagyjuk.
A karajt jó vékonyra kiverjük, sózzuk. Elkészítjük a panírhoz a hozzávalókat.
A tojásokat jó habosra felverjük, majd a kihűlt gombás darált húshoz adunk egy keveset, meg a reszelt sajtot, és ezeket jól összekeverjük, és megtöltjük vele a hússzeleteket, szorosan felcsavarjuk, és panírozzuk.
Olajban aranysárgára megsütjük. Párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.