Elkészítés: A halat és a gombát apró kockára vágjuk, a hagymát is. A gombát és a hagymát vajon megpirítjuk, meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Mielőtt levesszük a tűzről, a halhúst is beletesszük, könnyedén átforgatjuk és félretesszük.
A zsemlét tejben megáztatjuk, és hozzáadjuk a tojásokat, majd az előzőleg elkészített ragut is belekeverjük.
Egy alufóliát megvajazunk, rátesszük a masszát, betekerjük, és a sütőben vagy grillezőben kb. 20-30 percig sütjük.
Burgonyapürével, paradicsommal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.