Elkészítés: A szalonnát zsírjára sütöm, kiveszem a lábosból, ha kevés a zsiradék, olajjal pótlom. Ebben megfonnyasztom a hagymát, aztán hozzáadom a darált húst, pirospaprikával, sóval, borsal ízesítem. Hozzáadom a lesütött szalonnát is. A húst kevés vízzel megpárolom. A gombát apró darabokra vágom és hozzáteszem a húshoz. Ekkor beleteszem az áttört fokhagymát és az apróra vágott erőspaprikát. Ezekkel összepárolom. Ezután oregánóval, petrezselyemmel és bazsalikommal ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.