Elkészítés: A karajszeleteket kilopfolom, besózom. Serpenyőben kevés olajon elősütöm.
A hagymát apró kockára vágva olajon megpárolom, majd hozzáadom az apróra vágott gombát. Sóval, borssal ízesítem. Mikor teljesen megpuhult a gomba, megszórom 1 teáskanál majorannával, és tovább párolom. A tejfölt csomómentesre keverem a tejszínnel és a liszttel, és hozzáöntöm a gombához. Sűrűre főzöm.
Az elősütött karajszeleteket olajozott tepsire teszem, a tejszínes gombából kis kupacokat teszek rá. Kb. 1 dl vizet öntök hozzá, hogy párolódjon a hús. Alufóliával befedem.
Előmelegített sütőben alacsony lángon kb. 60 perc alatt puhára párolom.
Ekkor leveszem az alufóliát, minden húsra 1 szelet füstölt sajtot teszek, és ráolvasztom a húsra.
Burgonyapürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.