Előkészítés: A kelkáposztát megmossuk, és csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a sonkát, és tovább pirítjuk. Belekeverjük a gombát, a kelkáposztát, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval, borssal, ételízesítővel és a szójaszósszal ízesítjük. Kb. 15 percig főzzük. Tálaláskor belevagdaljuk a metélőhagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.