Elkészítés: A tésztát olajos, sós vízben felteszem főni, ressre főzöm, ha kész, leszűröm, kevés vajat keverek hozzá, hogy ne ragadjon össze. A hagymát apróra, a gombát félbe, majd szeletekre vágom.
Egy lábasban a libazsíron lepirítom a hagymát, kevés vízzel megpárolom. Hozzáadom a felszeletelt gombát, sózom, borsozom, piros arannyal ízesítem, lassú tűzön összepárolom. Megszórom pirospaprikával, összepirítom, majd hozzáadom a tésztát, jól elkeverve kicsit lesütöm az alját.
Frissen, melegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.