Elkészítés: A forró olajon átforgatjuk a besózott rövidkarajt, majd kevés vízzel, borókabogyó, Piros Arany, fokhagyma és néhány szem bors hozzáadásával fedő alatt puhára pároljuk (közben a húst többször megforgatjuk a levében).
A húst zsírjára sütjük, deszkára téve hűtjük, és 8 egyenlő szeletre vágjuk.
Közben elkészítjük a besamelmártást, hozzákeverjük az apróra vágott, előzőleg kevés vajon puhára párolt, zsírjára sütött gombát, sót, őrölt borsot és 1 egész tojást.
A hússzeleteket először lisztbe forgatjuk, majd mindkét felüket bevonjuk a sűrű gombakrémmel, és vizes kézzel óvatosan rányomjuk. Végül lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban ropogósra sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.