Elkészítés: 1 kanálnyi vajat 2 kanál olajban felolvasztunk, a gombákat szeletelve - vagy ha picik, egészben - megpirítjuk, kiszedjük. Majd a fennmaradt olajban a kockázott hagymaféléket, az apróra kockázott sárgarépával 1 evőkanál vaj hozzáadásával nagyon lassú tűzön 4-5 percig pároljuk, majd a borsót és 1 dl vizet hozzáadunk, és 4 percig pároljuk fedő alatt. A borsót nem szabad sokáig párolni, mert kemény lesz. A végén hozzáadjuk a gombát és 2 evőkanál tejfölt, valamint a fűszereket. 1-2 percig összefőzzük.
Kb. 1/2 kg liszből, 2 tojásból, kávéskanál sóval és annyi vízzel, amennyit felvesz, nokedlitésztát keverünk, és forró, sós vízbe szaggatjuk. Ha megfőtt, leszűrjük.
A gombás ragut a nokedlivel tálaljuk, friss petrezselyemzölddel és paradicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.