Elkészítés: A szeletkere vágott sertéskarajt vagy -combot kiklopfoljuk és megsózzuk, majd kevés zsiradékon lepirítjuk. Egy edénybe rakunk finomra vágott vöröshagymát és kevés zsiradékot. A hagymát megpirítjuk, majd belerakjuk a kis kockára vágott gépsonkát és ezt is sütjük, pirítjuk. Ezután jöhet bele a kis kockára vágott friss gomba és ezzel is egy kicsit megpiritjuk. Ezután lisztszórással besűrítjük, és kevés vízzel felöntjük úgy, hogy egy sűrűbb masszát kapjunk. Ízesitjük sóval, borsal és kevés szerecsendióval. A natúr sertésszeleteket tepsibe helyezzük, a tetejükre kis kupacokat rakunk a masszábol, és ennek a tetejére egy-egy szelet sajtot. Kevés vizet vagy csontlét öntünk a tepsibe, amit berakunk az előmelegített sütőbe és 150 fokon 6-7 percig sütünk - közben egyszer meglocsoljuk kevés sörrel. By: Xalone
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.