Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A felaprított hagymát az olajon megpároljuk, rárakjuk a gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megsütjük, amíg a levét elforrja.
A tésztát kisodorjuk. 2 részre osztjuk, és külön-külön megtöltjük: a tésztára ráhelyezzük a sonkaszeletet, majd a sajtot, végül a már kész gombát. Feltekerjük, sütőlemezre helyezzük mindkét tekercset, és a felvert tojással megkenjük a tetejét.
Közepes hőfokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.