Elkészítés: A tekercs elkészítése: 5 dkg teavajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Ráborítjuk a feldarabolt gombát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Amikor a gomba megpárolódott, levet eresztett, leszűrjük, majd a gomba levét félretesszük. A 20 db gépsonkát kiterítjük az asztalra (hogy egységesen el lehessen oszlatni a tölteléket). Középre egy csíkban elosztjuk a sonkaszeletekre a hagymás gombát, ráreszelünk 20 dkg sajtot. Összetekerjük a sonkákat, és egy jénaiba helyezzük.
A szószhoz a gomba leszűrt levét, 5 dkg teavajat, 1 nagy pohár tejfölt, 1 tömlős sajtot és 1 kis sűrített paradicsomot összefőzünk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A szószt végül ráöntjük a jénaiba rakott tekercsekre, megszórjuk a tetejét a maradék 10 dkg sajttal, sütőbe tesszük, és megvárjuk, amíg a sajt megolvad a tetején. Rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.