Elkészítés: A tekercs elkészítése: 5 dkg teavajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. Ráborítjuk a feldarabolt gombát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Amikor a gomba megpárolódott, levet eresztett, leszűrjük, majd a gomba levét félretesszük. A 20 db gépsonkát kiterítjük az asztalra (hogy egységesen el lehessen oszlatni a tölteléket). Középre egy csíkban elosztjuk a sonkaszeletekre a hagymás gombát, ráreszelünk 20 dkg sajtot. Összetekerjük a sonkákat, és egy jénaiba helyezzük.
A szószhoz a gomba leszűrt levét, 5 dkg teavajat, 1 nagy pohár tejfölt, 1 tömlős sajtot és 1 kis sűrített paradicsomot összefőzünk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A szószt végül ráöntjük a jénaiba rakott tekercsekre, megszórjuk a tetejét a maradék 10 dkg sajttal, sütőbe tesszük, és megvárjuk, amíg a sajt megolvad a tetején. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.