A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Amikor elfőtte a levét, ráöntjük a bort.
A liszthez hozzákeverjük a tejszínt, és az így kapott habarást ráöntjük a gombára. Ha nem lenne elég a leve, hozzáadunk egy kis tejet is. Még egyszer felforraljuk, 3 percig főzzük, és tálaljuk.
Könnyű ebéd, ha tésztát főzünk ki hozzá, de mártásként tálalhatjuk sült húsok mellé is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.