Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, félbevágjuk, a közepét kiskanállal vagy karalábévájóval kiszedjük. A felaprított hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a megtisztított és felaprított gombát, és 10 percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük paprikával, majd megtöltjük a burgonyákat. Tálba tesszük, a kikapart burgonyát mellészórjuk, és előmelegített sütőben 20 percig sütjük közepes tűznel. Ráreszeljük a sajtot, és még 5 percet hagyjuk sülni. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.