Elkészítés: A húst és a zöldpaprikát ledaráljuk, hozzáreszeljük a répát és a hagymát, összegyúrjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemlékkel, a tojásokkal és a finomra vágott petrezselyemzölddel. Ízlés szerint fűszerezzük és hosszúkás, nagy cipót formázunk belőle.
Kizsírozott tepsibe fektetjük, a tetejébe lyukakat nyomkodunk, amikbe beleszúrjuk a megtisztított, egészben hagyott gombákat. Végül megkenjük paprikakrémmel, és beborítjuk a vékonyra szelt szalonnacsíkokkal.
Forró sütőben kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.