Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A sonkát csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és feldaraboljuk.
Elkészítés: Bő forró vízben a tortellinit 10–12 percig főzzük, majd leszűrjük, és előmelegített edénybe tesszük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a gombát és a sonkát, és 2 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínt és a mustárt, sóval, borssal ízesítjük, és további 2 percig pároljuk. A tésztát óvatosan összerázzuk a mártással, és forrón, parmezán sajttal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.