Elkészítés: A csirkemellfiléket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A fügét és a szilvát félbevágjuk, a szilvából a magokat kiszedjük. A magok helyére rakjuk a fügét, majd minden húsdarabra rakunk a fügés szilvából, a húst felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
Serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a hústekercseket minden oldalról megpirítjuk. Kevés vízzel felöntjük, hozzáadjuk a maradék fügét és szilvát, valamint a bort vagy pálinkát, amellyel a húst puhára pároljuk. A főzés befejezése előtt - ha szükséges - ízesítjük, kissé karamellizáljuk a cukorral.
Köretként zöldborsós-goji bogyós párolt rizst és sült hasábburgonyát készítettem mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.