Elkészítés:
- A hússzeleteket vékonyra kiklopfoljuk.
- A fokhagymát gerezdekre szedjük, kettévágjuk a cikkeket, beletesszük a tejbe, majd a húst is beletesszük, és hűtőben legalább 2 órát /de akár 1 napot is/ állni hagyjuk.
- Ezután a húst kiszedjük a tejből. Fogunk egy szeletet, ráteszünk egy szelet szalonnát és egy szelet sajtot, majd feltekerjük, belerakjuk a tálba a göngyöleget. Ha feltekertük az összes húst, megszórjuk a tetejét egy csipet pirospaprikával.
- A krumplit felkockázzuk.
- A tejfölbe belerakjuk a maradék fűszereket + a fokhagymát a tejből. Ezzel a fűszeres tejföllel összekeverjük a krumplit, majd rárakjuk a húsira. Sütőben kb. 2 óra sütjük lefedve, majd levéve az edény tetejét még egy kicsit sütjük. (Ha sok a lé rajta, le kell merni.)
Egészségetekre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.