Elkészítés: A csirkemellet felvágom szeletekre, kicsit kiklopfolom. A szeletek egyik oldalát beszórom a fűszersóval. A sonkaszeletet félbevágom, és a hússzeletbe belegöngyölöm. Fogpiszkálóval összetűzöm. Hőálló tálba teszem. Kevés olívaolajat összekeverek fűszersóval, és megkenegetem vele a göngyölt húsokat. Beteszem a sütőbe, kb. 15-20 percig sütöm. Ha már szép piros, ráreszelem a sajtot és visszateszem, míg a sajt rápirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.