Elkészítés: A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, mindkét oldalát besózzuk. A tejbe áztatjuk a zsemléket, majd jól kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a tojásokat, a petrezselyemzöldet, ízlés szerint a párolt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
Ebből a töltelékből minden szelet húsra kis halmokat rakunk a hússzelet méretétől függően, felcsavarjuk, a két végét benyomkodjuk, mint a töltött káposztát. Kizsírozott tepsibe sorban egymás mellé rakjuk úgy, hogy a felcsavart széle alul legyen.
Alufólia alatt sütjük, míg a hús megpuhul, és utána a fóliát levéve világos pirosra sütjük. Reszelt sajttal beterítjük, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt jól ráolvadjon.
Sült burgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.