Elkészítés: A padlizsánt felkarikázom, majd besózom, és állni hagyom addig, amíg a levét kiengedi. Papírtörlőn leitatom a levét, majd olívaolajon kisütöm a szeleteket, és tepsibe teszem egymás mellé. Elkészítem a feltétet, ami egy a lecsóhoz hasonlít. Megpárolom a felaprított hagymát, sózom, beleteszem a kockára vágott paradicsomot és paprikát. Öntök rá még paradicsomszószt, és ízesítem a fűszerekkel. Ha a paprika már majdnem megpuhult, leveszem a tűzről, és ráöntöm a tepsiben lévő padlizsánokra. Előmelegített sütőbe tolom, és kb. 20 perc elteltével rászórok még egy kis sajtot. Ha megpirult, akkor készen is van. Én piritóssal szoktam tálalni, és sok sajttal a tetején. Higgyétek el, isteni, és különleges fogás! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.