Elkészítés: A fél kimagozott kápia paprikát sütőben húsával lefelé fordítva szenesre sütjük, így a bőrét könnyen el lehet távolítani, és isteni a zamata! Ha kihűlt, nagyon apróra vágjuk, ahogy a lilahagymánkat is, majd beleöntjük egy keverőtálba. Hozzáadjuk a fetasajtot, jól eldolgozzuk, összetörjük villával, majd a fokhagyma is mehet bele, végül a juhtúrót is beletörjük. Ekkor mehetnek a fűszerek ízlés szerint.
Fóliával vagy fedővel lefedve benyomjuk a hűtőbe, cirka 4 órára, hogy érjen, és ne legyen olyan lágy a massza.
Ezután kivesszük, előkészítünk egy lapos tálat, a sajtkrémból golyókat formázunk olajos kézzel. Szerintem a pici golyók cukibbak. :D Fontos, hogy csak egymás mellé, és ne egymásra tegyük őket. Ahogy megtelt a tál, kb. a golyók feléig öntjük az olajunkat, majd megszórjuk még egy kis oregánóval és kakukkfűvel is.
1 éjszakát vagy 1 napot érjen a hűtőben, majd az olajból kiemelve lehet tálcára pakolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.