Elkészítés: A kész réteslapot kettévágjuk, így 2 x 8 darabot kapunk. Jénai tál aljára helyezzük egyik felét, gondosan megkenve olajjal a lapokat.
A tejet alaposan elkeverjük a tojásokkal, a cukorral, a vaníliával, a búzadarával és a keményítővel. Kicsit hagyjuk állni, majd a réteslapokra öntjük.
Ráhelyezzük a maradék olajos réteslapokat.
Cukormázat készítünk 1 dl vízzel és 10 dkg cukorral, majd belefacsarjuk 1 citrom levét. A sütemény tetejére locsoljuk egyenletesen.
Sütőbe tolva közepes hőnél kb. 50 percig sütjük. Ha szépen megpirult és felhólyagosodott a teteje, készen vagyunk.
Hagyjuk hűlni, hogy szépen tudjuk szeletelni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.