Előkészítés: A dinnyét kimagozzuk, és húsát kis kockákra aprítjuk. A többi gyümölcsöt megmossuk, ha nagyobbak, a dinnyéhez hasonló darabokra aprítjuk. A gyümölcsöket tálba tesszük, megszórjuk a porcukorral, csipet fahéjjal, lazán összekeverjük, és kb. 15 percre betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: A gyümölcsöket szétosztjuk négy desszertes tányérra. A fagylaltos tölcséreket megtöltjük a vaníliafagylalttal és ráfektetjük a gyümölcsre. Tejszínhabbal díszítjük, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 310 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.