Elkészítés: Kikeverjük a vajat a cukorral és a tojásokkal, majd belekeverjük a túrót, végül a sütőporral elkevert lisztet. A tésztába belereszeljük a grapefrút és a citrom külső héját. A grapefrút húsának háromnegyedét kifilézzük és belekockázzuk a tésztába, facsarunk még bele pár evőkanál grapefrútlevet, közben kóstoljuk meg nyugodtan a tésztát, elég édes/savanyú-e. A kész tésztát kivajazott-kilisztezett 26 cm-es tortaformába öntjük, előmelegített sütőben, 180 fokon 35-40 percig, tűpróbáig sütjük. A maradék egynegyed grapefruit és a citrom levét kifacsarjuk, 2-3 evőkanál cukorral kis lángon megolvasztjuk (a tésztához hasonlóan ezt is kóstoljuk, elég édes-e). A kész tortát a formából tálra tesszük, kenőtollal bekenjük a sziruppal (vagyis egy részével - azért ne áztassuk el a tortát), megszórjuk porcukorral és kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.