Előkészítés: A szilvát megmossuk, kimagozzuk, szeletkékre vágjuk. A grépfrútot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a gyümölcshús kivágjuk a hártyák közül.
Elkészítés: A grépfrútot (25 dkg-nyit) összevagdaljuk, és összekeverjük a szilvával, a cukorral, és kevergetve felforraljuk. A forrástól számítva 4 percig rotyogtatjuk. A lekvárba keverjük a pálinkát, és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, lezárjuk. . Az üvegeket kb. 5 percre fejtetőre állítjuk, majd hűvös helyre rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.