Elkészítés: A csülköket a leveskockából készített zöldségleves és malátasör keverékébe teszem egy méretes fazékba, babérlevél, szegfűszeg, borókabogyó, só és bors hozzáadásával, és 1-1,5 óra alatt majdnem puhára főzöm. A csülköket kiveszem a főzőléből, amit beforralok.
A csülköket a sütő rácsára teszem, a rács alá egy tepsit helyezek. A csülköket a beforralt főzőlével, malátasörrel és a tepsibe lecsurgó pecsenyelével kenegetve ropogósra sütöm.
Bajor káposztával és burgonyagombóccal tálalom. Egy vagy több jó korsó sör illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.