Elkészítés: Az édesburgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk, és lobogó sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Krumplinyomóval pürésítjük. Hozzáreszeljük a sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, összekeverjük.
Amíg a burgonya fő, megsütjük a rákokat. Egy tepsibe tesszük őket, megszórjuk aprított fokhagymával, a cajun fűszerkeverékkel friss kakukkfűvel és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 180 fokra előmelegített sütőben a sütő felső rácsán grillezve megsütjük kb. 7-8 perc alatt.
A paprikákat kimagozzuk, és nagyobb kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk egy serpenyőben. Ha már kicsit megpirult a paprika, hozzászórjuk a kukoricát, a felkockázott szárzellert és az aprított újhagymát, fűszerezzük a füstölt paprikaporral, ízesítjük sóval, borssal.
A fűszeres rákokat a sajt édesburgonya pürével és a pirított zöldségekkel tálaljuk.
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.