Elkészítés: A páchoz valókat egy tálban összekeverem, a fűszereket ízlés szerint adagolom, de semmiből sem teszek nagyon sokat. A csirkemelleket elfelezem, majd a vastagságát is felezem, és ezeket a vékony szeleteket elmerítem a pácban, lefedem, és a hűtőbe teszem 3-4 órára.
A kuszkuszt egy magasfalú edénybe teszem. A zöldségeket egy másik edényben kevés olajon, megsózva megpárolom, majd ha elkészült, átszedem a kuszkuszra, fűszerezem gyömbérrel és kurkumával. 6 dl vizet vagy zöldséglevet forralok, majd a zöldséges kuszkuszra öntöm, átkeverem, és lefedve hagyom, hogy a szemek magukba szívják a nedvességet. 10-15 perc alatt magától elkészül.
Tálaláskor a kuszkuszt formagyűrűbe kanalazom és paradicsomszelettel díszítem. A pácolt hússzeleteket pedig grillen pár perc alatt megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.