Elkészítés: A kacsamellet, ha szükséges, megtisztítjuk. A bőrős részét beirdaljuk, és ezzel az oldalával lefelé sütni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, majd amikor az bőrös oldala már kellően megpirult, megfordítjuk, és készre sütjük.
A kétféle mustárt összekeverjük, kevés sót adunk hozzá, és állandó keverés mellett kevés olívaolajat és ecetet csurgatunk bele. Beleszórjuk a felkarikázott póréhagymát és a feldarabolt angol zellert. Ebbe a salátaalapba keverjük bele a héjában főtt, karikára vágott burgonyát is.
A kacsahúst szeletelve, a burgonyasalátával együtt tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.