Elkészítés: Egy akkora lábasban, amekkorába majd a kifőzött tészta elfér, olajat melegítek. Beleszórom a grízt, csipet sót, és addig kevergetem, pirítom, amíg halványbarna lesz. Majd felöntöm forró vízzel, hogy ellepje. De tényleg forró legyen az a víz, és ne csak meleg!! Leveszem a tűzről, lefedem, majd piszka és kukucs nélkül hagyom állni kb. 20 percet. Kifőzzük a szélesmetéltet, mire elkészül, a gríz is puha lesz. Fakanállal, villával, amelyiknek jobb a fogása, lazítsuk fel az összeállt grízt, szedjük rá a forró tésztát, pirítsuk még néhány percig, és már kész is. Porcukorral, lekvárral, mmmm! Főleg málnalekvárral, az a kedvencem. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.