Elkészítés: Az első réteghez 2 db tojást, 5 evőkanál porcukrot, 2 evőkanál kakaót és 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, egy tepsibe öntjük, és a hűtőbe tesszük.
A második réteghez a 2 pohár tejfölt, 5 evőkanál porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, és ráöntjük a hűtőben megdermedt első rétegre, hűtőbe tesszük.
Aharmadik réteghez réteghez 2 db tojást, 5 evőkanál porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot simára keverjük. 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint, az egészet összekeverjük, és ráöntjük a hűtőben megdermedt két sor tetejére.
A negyedik réteghez 1,5 dl vízben felmelegítjük a 4. csomag zselatint, hozzáadjuk a 2 dl szörpöt, és szintén ráöntjük a hűtőben szilárd halmazállapotúvá dermedt többi sorra.
Néhányóra hűtés-dermedésután szeletelve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.