Elkészítése: A szép, borízű almákat vékonyan meghámozzuk, majd magházát karalábévájóval eltávolítjuk. Citromos, fahéjas vízben leforrázzuk, majd lehűtjük. A babapiskótát kissé összetörve barackízzel, durvára vágott dióval elkeverve formázható töltelékké alakítjuk, és megtöltjük vele az almákat. A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot készítünk, majd reszelt friss gyömbérrel ízesítjük. Végül a habot az almák tetejére halmozzuk, meghintjük porcukorral és a sütőben világos színűre pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.