Elkészítés: A sütőtököt, a hagymát és a gyömbért megpucolom, kockára vágom.
A hagymát könnyedén dinsztelem, majd rádobom a sütőtököket, megfűszerezem az ételízesítővel és a sóval, felöntöm annyi vízzel, hogy pontosan ellepje. Körülbelül 20 percig főzöm.
Puhulás után leveszem a tűzről és hagyom hűlni szintén 15–20 percet, majd botmixerrel összemixelem az apróra vágott, megpucolt gyömbérrel, curryvel, és beleszitálom a borsot is.
Önmagában is nagyon laktató, de feltétnek szerintem a pirított bacon vagy prosciutto illik hozzá a legjobban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.