Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a karikára vágott hagymát, az aprított fokhagymát, a reszelt gyömbért és a fűszereket. Kissé pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, közepes lángon pirítjuk tovább, majd a halszósz és a citromlé jön, ízesítjük a chiliszósszal, fedő alatt puhára pároljuk.
Az öntethez a cukrot, a reszelt gyömbért és a rizsecetet összekeverjük, beleforgatjuk a salátát, a vékonyra szeletelt uborkát és a felcsíkozott sárgarépát.
Párolt rizskörettel és a salátával tálaljuk a fűszeres húst.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.