Elkészítés: Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a karikára vágott hagymát, az aprított fokhagymát, a reszelt gyömbért és a fűszereket. Kissé pirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst, közepes lángon pirítjuk tovább, majd a halszósz és a citromlé jön, ízesítjük a chiliszósszal, fedő alatt puhára pároljuk.
Az öntethez a cukrot, a reszelt gyömbért és a rizsecetet összekeverjük, beleforgatjuk a salátát, a vékonyra szeletelt uborkát és a felcsíkozott sárgarépát.
Párolt rizskörettel és a salátával tálaljuk a fűszeres húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.