Elkészítése: A hámozott mandulát egy serpenyőben enyhén megpirítjuk, majd megdaráljuk. A szobahőmérsékletű margarint habosra keverjük a porcukorral. Hozzákeverjük a tojást, a mandulát, a lisztet, a sót, a gyömbért és vaníliás cukrot. Tésztává gyúrjuk, és fóliába csavarva két óráig a hűtőben pihentetjük. A hideg tésztát fél centiméter vastagságúra nyújtjuk, és szívalakú szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelelt sütőlemezre rakjuk, és előremelegített sütőben 180 fokon 15 percig sütjük.
A mázhoz a porcukrot és az ételfestéket a vízzel addig keverjük, amíg homogén lesz. A kihűlt aprósüteményeket kidíszítjük (legegyszerűbb papír nyomózsákkal), és hagyjuk, hogy a máz megkeményedjen. Ízlés szerit megszórhatjuk porcukorral. Zárt dobozban tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.