Elkészítés: A tepsit kiolajozzuk, megszórjuk zsemlemorzsával.
A burgonyát meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Sózzuk, szerecsendióval megszórjuk, majd a tepsiben szétterítjük.
A hagymát finomra vágjuk. A tejfölt simára keverjük az olvasztott, de már nem forró margarinnal, hozzáadjuk a lisztet és a hagymát. Végül a gyömbérrel, az ételízesítőkkel, fűszerekkel összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, majd fóliával letakarva előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük.
Ha a krumpli megpuhult, a tetejét lepirítjuk. Tálaláskor meghinthetjük reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.