Elkészítés: Nagyon gyors és egyszerű süti, 30-35 perc alatt kész.
Hogy időt spórolj, ezt a sorrendet javaslom:
1.) Kapcsold be a sütőt, hogy felmelegedjen kb. 200-220 fokra.
2.) Vajazd ki a tepsit.
3.) A meghámozott almákat reszeld le, fahéjas cukorral szórd meg, majd hagyd állni, hogy levet eresszen. Annyi idő elegendő, amíg a tésztát bekevered.
4) Keverd össze a lisztet a sütőporral. Add hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot. Keverd el őket.
5.) Verd fel a tojást, simán, mintha rántottának készítenéd, és öntsd rá a liszt-cukor-sütőpor keverékére.
6.) Öntsd rá a tejet, és fokozatosan keverd szép simára.
7) Jól csavard ki az almát, hogy minél kevesebb leve legyen, és keverd a tésztához.
8.) Mehet a tepsibe és a sütőbe.
Ha kész, szeleteld fel, és szórd meg a tetejét porcukorral. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.