Elkészítés: A zöldségeket karikákra szeltem, 1 evőkanál olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalókkal puhára főztem. Amikor megpuhult, felöntöttem a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraltam.
A zsemlét beáztattam, kifacsartam, hozzákevertem a tojást, a májpástétomot és a petrezselyemzöldet. Mivel nem állt össze megfelelő szilárdságúra, ezért még zsemlemorzsát kevertem bele. Nem fűszereztem semmivel, mert a pástétomtól nagyon finom íze lett, nem kellett hozzá se só, se bors.
Vizes kézzel formáztam a gombócokat, majd a levesbe helyezve megfőztem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.