Elkészítés: A sütőt előmelegítem 225 fokra. Feldarabolom a hideg vajat, és egy tálban összedolgozom a liszttel, a mogyoróval és a cukorral morzsásra, és amíg az almát előkészítem, a tésztát a hűtőbe teszem.
Az almákat lehámozom, és a nagylyukú reszelőn lereszelem. Összekeverem a cukrot a fűszerekkel, és az almareszelékbe keverem.
Egy kb. 22 cm-es kerek tűzálló üvegformát kivajazok, beleterítem az almát, utána a tetejére morzsolom a tésztát. A sütő közepén kb. 20 percig sütöm, majd hagyom kicsit hűlni, és vaníliaszósszal vagy vaníliás hideg tejszínhabbal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.