Elkészítés: A tésztához a tojást és vizet keverőgéppel a legmagasabb fokozaton 1 perc alatt habosra verjük. A cukrot és sót beleszórjuk és további 2 percig verjük. A lisztet az étkezési keményítővel és sütőporral elvegyítjük, felét a tojáskrémre szitáljuk, és a legalacsonyabb fokozaton belekeverjük. A fennmaradt lisztet és citromhéjat hasonlóan beledolgozzuk. Egy (30x40cm-es) sütőlemezt sütőpapírral lefedünk, a tésztát belesimítjuk, a sütőlemezt a sütőbe helyezzük, és azonnal megsütjük. Ezután a piskótaalapot cukorral megszórt papírra, gyúródeszkára kiborítjuk, és az alján lévő papírt óvatosan lehúzzuk. A tésztát hűlni hagyjuk, majd függőlegesen félbevágjuk, és a sütemény feleket megfordítjuk. A töltelékhez a tejszínt és a krémport keverőgéppel, a legalacsonyabb fokozaton gyorsan elkeverjük, majd a legerősebb fokozaton keményre verjük. A tetejéhez a zselét keverés közben felforrósítjuk, mindkét piskótalap tetejét megkenjük, és mandulával megszórjuk. A tölteléket az egyik felére tesszük, a másik felével lefedjük. A süteményt kb. 1 órára hideg helyre tesszük, majd szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.