Elkészítés: Készítsünk szirupot 10 dkg cukorból és egy pohár vízből. Főzzük néhány percig, majd hagyjuk kihűlni. Dobjuk a zselatinlapot fél adag szirupba, és hagyjuk, hogy felolvadjon benne. Ha szükséges, melegítsük kissé, hogy könnyebben elolvadjon. A szirup másik felét tegyük félre. Keverjük össze a túrót a kristálycukorral, reszeljük bele a citrom héját, majd tegyük a hűtőszekrénybe. Adjunk egy evőkanál vizet a tejsznhez, és verjük fel habbá. Amint kész, keverjük hozzá a vaníliás cukrot. A zselatinos szirupot keverjük össze a túróval, majd óvatosan keverjük hozzá a tejszínhabot. A piskótalapot vágjuk ketté, a felső részét tegyük egy mély tálba. Öntözzük meg a félretett sziruppal, és kenjük rá a tejszínhabos-túrós krémet. Fedjük be a maradék piskótalappa, majd tegyük a süteményt 2-3 órára hűtőszekrénybe. Tálalás előtt pár perccel vegyük ki, borítsuk ki, és szórjuk meg kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.