Elkészítés: A fűszerkeveréket elkeverem 1 dl étolajban, és beleforgatom a felcsíkozott lapockát. Legalább 1 órára beteszem a hűtőbe, de az sem baj, ha 1 éjszakát is hagyjuk pácolódni.
Mikor összeért a hús, egy nagyobb serpenyőbe teszem, kissé lesütöm, majd fedő alatt puhára párolom. Mikor már kellően omlós, leveszem a fedőt, és a nagyja zaftot elfőzöm, és pirítok egy kicsit a húson.
A burgonyát (vagy fagyasztott hasábburgonyát, vagy nyers hasábra vágottat) megsütöm.
Elkészítem a kapros-joghurtos öntetet. Az uborkát és a paradicsomot kis kockákra vágom, a lilahagymát csíkokra. Mikor mindennel előkészültem, jöhet a tálalás.
A tányérra először sült krumplit teszek, erre jön a fűszeres hús. Ráteszem a zöldségféléket, és meglocsolom az öntettel. A tetejére reszelt sajtot szórok. A sajt lehet füstölt vagy natúr is egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.