Elkészítés: A kolbászt lebőrözzük, vékonyra szeleteljük, zsírjára sütjük. A kolbászszeleteket kivéve a zsír egy részét másik edénybe öntjük, a maradékon a hagymát megpároljuk. Az apróra vágott húst, fehéredésig pirítjuk rajta. A felszeletelt répát, és az apróra vágott paradicsomot is hozzáadva, felöntjük száraz fehérborral.
Mikor a hús és a répa is kezd puhulni, belekerül a zöldpaprika és az újhagyma, valamint a zúzott fokhagyma is. Legvégén beletesszük a sült kolbászt, és készre főzzük. Ha szükséges, kicsit sózzuk.
Héjában főtt újkrumplival kínáljuk, amit megöntözünk a kolbászzsírral, megszórjuk aprított újhagymával. Illik hozzá a kovászos uborka is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.