Elkészítés: 1. Alacsony lángon olvasszuk meg a margarint egy kisebb lábosban.
2. Egy nagy tálban keverjük össze az összetört kekszet, a fahéjat és az olvadt margarint. Öntsük a margarinos keveréket egy 20 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt piteformába, majd egyengessük el a forma alján. Helyezzük a formát a hűtőbe 20 percre.
3. Ha összeállt a sütemény alapja, oszlassuk el a vaníliafagyit a formában, majd helyezzük ezúttal a mélyhűtőbe 20 percre.
4. Osszuk el a felszeletelt gyümölcsöket körkörösen a fagylalt tetején, az áfonyákat pedig helyezzük a torta közepére.
5. Melegítsük fel a sárgabarackdzsemet egy kis lábosban, majd mázként használva kenjük meg vele a torta tetejét.
6. Azonnal tálaljuk, kínáljunk mellé tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.