Elkészítés: A lap hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és 1 napot hűtőben állni hagyjuk. Másnap elfelezzük, majd vékony lapokra nyújtjuk, megbökdössük villával, kisütjük. Aki nem akar bajlódni, az készen vásárolt leveles tésztából is megsütheti a lapokat.
Az egyik lapot bevonjuk 10 dkg olvasztott fehércsokival, és miután megszilárdult forró késsel négyzetekre szeleteljük.
A gyümölcsréteghez a befőttből kb. 1 dl-t kiveszünk, és kikeverjük a keményítővel. Közben a befőttet a levével felforraljuk, és besűrítjük a kikevert keményítővel. Még mielőtt megkötne, az egyik lapra egyenletesen rákenjük.
A sárgakrémhez a 3,5 dl vizet 7,5 dl cukorral felforralunk, majd 2 dl vízben elkevert 1,5 csomag vaníliás pudinggal felfőzzük. Ezután 5 fehérjét 10 dkg cukorral felverve beleforgatunk a főzött masszába.
Még melegen a gyümölcsös rétegre kenjük.
A felszeletelt tetőket rárakosgatjuk a sárgakrémre, hagyjuk az egészet kihűlni, és forró késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.