Elkészítése:
1. A pudingot külön - külön el kell készíteni a zacskón lévõ leírás szerint. Minden adagba belekeverünk (a fõzés után) valamilyen tölteléket (pl. elsõ adagba tört csokoládé, magozott meggy, a másodikba babapiskóta vagy maradék piskóta tészta, esetleg keksz, a harmadikba aszalt vagy friss gyümölcs), és rétegesen, egymás tetejére kell az üvegedénybe önteni. Az edényt elõtte hideg vízzel ki kell öblíteni, hogy a puding ne ragadjon a falához!
2. Az így elõkészített desszertet hûtõbe tesszük.
3. Míg hûl a puding, elkészítjük a zacskón lévõ leírás szerint a gyümölcszselét. Ezt kihûlés után (hideg de még folyós) a szintén hideg puding tetejére öntjük, miután azt sûrûn, gyümölcsökkel gazdagon megraktuk.
Fogyasztás: kb. 2-3 óra múlva dermedés után, (de legjobb, ha egy éjszakára a hûtõben hagyjuk), tortaszerûen szeletelve vagy kockára vágva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.