Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverjük. A csirkemelleket csíkokra vágjuk, belekeverjük a páclébe és lefedve fél napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt a hozzávalókat tepsibe tesszük: alulra mazsolát szórunk, arra helyezzük a bacon, majd a csirkemell csíkokat, lehetőleg úgy, hogy a csirke közé is jusson bacon. Egy-két bacon csíkot a húsok tetejére fektetünk. Az aszalt szilvákat bedugdossuk a húscsíkok közé, végül az egészet leöntjük a páclével. Előmelegített sütőben sütjük, időnként saját levével locsolgatjuk, lefedni nem szükséges. Köretnek rizst adunk hozzá, tálaláskor narancsszelettel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.