Elkészítés: A kihűlt piskótából szív alakú kiszúróval szíveket szaggatunk. A tejet a cukorral felforraljuk, majd besűrítjük a kevés hideg tejjel simára kevert vaníliapudinggal, lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a vaníliaaromát. Ha kihűlt, hozzáadjuk a szobahőmérsékletű, porcukorral simára kevert margarint, és habverővel habosra keverjük. A kiengedett gyümölcsök háromnegyed részét lazán beleforgatjuk a krémbe, és 1 órára hűtőbe tesszük. A piskótaszivek felét tálcára tesszük, majd 1-1 púpozott kiskanál gyümölcsös krémet kanalazunk mindegyikre, és befedjük piskótaszivekkel. Tálaláskor a szíveket tányérra tesszük, majd kevés krémet kanalazunk a tetejükre, és a meghagyott gyümölcsökkel, friss citromfűvel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.